Ett år

Ett helt år har passerat igen. Jag kan inte förstå det. Hänger verkligen inte med. Hur kan det snart vara 2014? Har inte riktigt greppat att det är 2013 än. 
 
Jag kommer fira in det nya året i Boston tillsammans med vänner jag aldrig hade umgåtts med om jag inte valt att lämna allt och åka. Är så glad att jag valde att ge mig ut på egna äventyr. Även om jag bara har tillbringat två månader här så är jag så glad att jag vågade. Är helt ärligt stolt över mig själv, det känns som jag klarar det mesta nu. Jag har tagit mig igenom det jag trodde skulle vara som jobbigast och har nu mest bara saker att se fram emot. 
 
Det här året har bjudit på riktiga höjdpunkter och djupa dalar. 
Välkomnade min vackra lillebror till världen efter en lång och kämpig graviditet för min stackars mamma. Som om inte det var nog för henne åkte hon på proppar i bägge lungorna när lillebror bara var 6 veckor gammal. Att se min mamma i så mycket smärta kan nog vart bland det tuffaste jag vart med om. 
 
Jag besökte ett oerhört vackert Portugal och hälsade på världens finaste vän och dåvarande pojkvän två gånger i Oslo. 
 
 
Vi har haft himla många bebisar i huset detta år. 
 
En hel del fina sommarkvällar.

Sen valde jag att ta mitt pick och pack ( överfylld resväska) och flytta till andra sidan Atlanten för ett år. Har redan haft möjligheten att se och uppleva så mycket. 
 
 
Vill bara avsluta med att säga, alla ni som funderar på att åka iväg och göra något annat än ni brukar. ÅK! Spelar ingen roll om det känns läskigt. Gör det bara. Vi ångrar bara dom chanser man aldrig tog. Är så nöjd med att jag vågade satsa på mig själv detta år. 

Jag är så redo för dig 2014, är rätt säker på att det kommer bli ett av dom bästa åren någonsin.